Tapahtuman järjestäjät

Tapahtuman järjestäjä on muutosvalmentaja Tuuli Paaksi.

Tuuli Paaksi on Onnenportti Oy:n perustaja ja omistaja. Tuuli Paaksi on sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Bars®, Access kehoprosessien ja Access Facelift™ -fasilitaattori. Tuulilla on henkilökohtaisia kokemuksia syvän stressin, työuupumuksen ja masennuksen suhteen. Nämä kokemukset saivat hänet etsimään erilaisia työkaluja stressaavan elämän muuttamiseksi eheämmäksi. Kun Tuulin tilanne parantui, syntyi hänelle samalla suuri intohimo auttaa muita työuupumuksesta kärsiviä ihmisiä saamaan takaisin omat voimansa.

Tutustu Tuuliin lähemmin!

Tapahtuman järjestäjän apuna ja viestintävelhona toimii Henna Eklund, sisällöntuottaja ja copywriter.

Henna Eklund tekee yritystoimintaa toiminimellä Hennaksi. Työt eivät ole vain kirjoitustyötä, vaan hänessä on myös pientä insinöörin vikaa ja häntä voi sanoa myös graafiseksi suunnittelijaksi ja visuaalisen viestinnän osaajaksi. Kaiken viestinnällisesti kauniin luominen on aina ollut lähellä Hennan sydäntä.

Tutustu Hennaksiin lähemmin!

Yhteydenottolomake

Voidaksemme tarjota Sinulle parhaan työhyvinvointiin keskittyvän summitin, pyydämme Sinua lähettämään jokaisen kysymyksen tai tiedustelun tällä lomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Pidämme tarkasti huolta henkilötietojesi suojasta, ja käytämme antamiasi henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, johon olet ne itse antanut. Tutustu tästä tietosuojaselosteeseemme.